Vakantie zonder drempels

Een geslaagde vakantie begint in onze **** bungalow van Le Verdoyer!

 

 

 

  Home

  Josephine

  Le Verdoyer

  Omgeving

  Reserveren

  Praktisch

  Foto's

  Nieuws

  Contact

 

Nieuws

 

   

 

Datum

Nieuwtje

18-08-2009

Vandaag besloten om deze pagina te gebruiken voor nieuwsfeiten

21-08-2009

De afgelopen weken hebben we een hottub in de tuin geplaatst: heerlijk verkoelend voor in de zomer en verwarmend voor de winter en het voor en naseizoen (zie www.badenvanhout.nl). De hottub is geplaatst op een hardhouten vlonder van 20m2. Het vlonder is per rolstoel bereikbaar via een speciale oprit. Deze oprit wordt in het najaar verder verbeterd en dan zal tevens de afvoer en de elektriciteit voor de waterzuivering worden aangesloten. De hottub heeft een doorsnede van 180cm en je kan er met 5 personen in zitten.

2-3-2009

Vandaag hebben we een beukenhaag rond de hottub geplaatst voor wat meer privacy.

 

Door uitbreiding van de WiFi posten kan in de bungalow het internet van Le Verdoyer goed ontvangen worden. Toegangscode kaarten kunnen gekocht worden bij de receptie van Le Verdoyer.

17-5-2010

Vorige week tijdens ons bezoek het verven van het huis afgesproken. Het blauwe gedeelte van het huis zal in de week van 29 mei tot 5 juni geverfd worden.

26-6-2010

Ook in 2011 zullen de huurprijzen niet omhoog gaan. We hanteren al 10 jaar dezelfde prijzen en hopen zo de bungalow voor veel mensen bereikbaar te houden. Wel zullen we vanaf 2011 een bijdrage van €50,- aan schoonmaakkosten vragen per verhuurperiode.

19-8-2010

Na overleg met Le Verdoyer hebben we besloten dat met ingang van het seizoen 2011 er geen tenten/tentjes meer bijgeplaatst mogen worden in de tuin. Indien u bezoek krijgt of voornemens bent om met meer dan 6 volwassenen te komen, kunt u op Le Verdoyer diverse soorten accommodaties of een tentplaats huren. U kunt hiervoor contact opnemen met de receptie van Le Verdoyer.

26-3-2011

We hebben zojuist een nieuw hoog/laagbed gekocht, bruin, met zijhekken en alles elektrisch. Het bed wordt eind april geleverd!

13-4-2011

Vanaf dit seizoen is het ook mogelijk om gebruik te maken van de ontvangst service van Le Verdoyer: '"Mobile Hotel". Dit betekent bij aankomst voor 20 euro per bed: opgemaakte bedden, welkomsset, handdoeken, courmet mand........Indien u hier gebruik van wenst te maken kunt u dit aangeven bij reservering of later via de mail.

Ook bestaat er sinds dit seizoen de mogelijkheid om voor 12 euro een 3 gangendiner te krijgen op de dag van aankomst. Reservering hiervan is mogelijk tot een week voor aankomst.

9-5-2011

Tijdens ons heerlijke verblijf de laatste twee weken hebben we aan de voorzijde van het terrein een haag geplant van rozenbottel, meidoorn en vlier. Over enige tijd moet dit een prachtige, vogel en vlinder aantrekkende haag gaan opleveren.

25-11-2011

In de loop van het jaar hebben we een douchebrancard aangeschaft. De brandcard staat in de kelder opgeslagen en wordt op verzoek geplaatst.

9-5-2012

Tijdens ons recente verblijf hebben we de oude lavendel rond het terras vervangen door nieuwe planten en een pergola geplaatst bij het terras. Daarnaast is de gang opnieuw geschilderd en de hoeken in de gang voorzien van ijzeren stootstrips.

1-9-2014

Dit voorjaar en de zomer hebben we een deel van het huis opnieuw laten schilderen. In het najaar zullen we de klus afmaken, zodat alles er in 2015 weer fris uit ziet.

8-3-2015

Zojuist de livebox van Orange geïnstalleerd. Iedere huurder heeft nu uitstekend, snel en gratis internet in en rond het huis.

12-5-2015

In de meivakantie weer wat kleine aanpassingen gedaan, zoals een nieuwe parasol. daarnaast een nieuwe oven (in de bijkeuken) en vaatwasmachine gekocht.

07-12-2016 Voor de volgende zomer een nieuwe douche/toilet stoel gekocht: een hydraulisch in hoogte verstelbare douche-postoel met kantelfunctie!

Ook volgend jaar blijven de prijzen hetzelfde: dat betekent geen prijsverhoging vanaf de start in 2003

20-02-2017 Voor mei en september geldt in 2017: de 2-de week voor half geld en 3 weken voor de prijs van 2.

 

 

 

 

Bungalow Josephine

 

 

Bungalow Josephine

 

 

 
Vakantie zonder drempels
Copyright © 2009 Alle rechten voorbehouden.